Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, August 11, 2009

Tgk MUvie

hari ahad yang lepas..
kami kebusanan kat umah..
so dalam kul 12 lebey tu hubby saya ajak kuar tgk muvie kat alamanda
hajat kat hati hubby nk tgk citer G.I Joe...
tapi sampai je kat sane ..tgk show time G.I Joe utk 2.30petang..
FULLL ok...cume ade seat yg paling depan sekali...
oh xsanggup saya...
dengan itu, hubby pon mencadangkan agar kami tgk citer ne...
'THE TAKING OF PELHAM 123'


best la citer ne..memg xrugi tgk...hehehe
seblom tu hubby cakap la nk tgk jugak G.I Joe tu utk second session, kul 4.30 ptg
then saya pon ckp la kalo nk tgk buleh tapi xsempat arr sempat nti nk tgk da 1st muvie takut xsempat nk masuk....
then saya ajak la hubby tgk citer 'THE PROPOSAL"...
hehehe berjaya saya yakinkan die, n terus pi beli tiket sebab muvie ne start kul 4.50 ptg..
at least ade lebey masa kan...



giler2 kami tgk 2 muvie dalam 1 ari..cam marathon pulak..hehehe
ye la pasne mesti dah susah nk tgk muvie berdua..
biler da ade si kecil yang akan kuar xlame lagi..huhu

4 lovey dovey:

ibuhaikal said... [Reply]

huuuuhuuu..rindu dimasa itu..tau tak pe..sekarang nie g nengok movie puas2..pasnie dah tak boleh..

baBe_ieza said... [Reply]

tu la pasal..da tgk puas2 dah...

shinnaz said... [Reply]

best kn cite th e proposal tuh..hensem sgt ryan tu knkn..yg muvie 1st tu tak tgk..best ker?

baBe_ieza said... [Reply]

AAH BEST ..SWEET SGT..SIAP E CAKAP SEME COUPLE JE YG TGK CITER NE, MAK YONG XDE PON..SIOT...
CITER 1ST TU BEST GAK..KELAKA PON ADE AKU RASE..HAHAHA

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥