Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, August 11, 2009

Kerenah Suamiku

start aku da masuk 9 bulan pregnant, hubby xpuas2 tanyer kat aku ade sakit atau x...
tiap2 ari mesti tanyer ade sakit ker, ade tande ker...
pantang sakit sket da nk pakse aku gi spital...
skang ne aku da 39 minggu, lagi la die risau sebab da hampir ngan due date...
adoiii siap bergado lagi ngan die sebab aku xnak gi spital...
pastu di tanyer naper lak xnak gi spital, takut ker?
aku tau die risau tapi die lagi gabra dari aku...camne tuh?

every morning, mesti ade sms tanyer pasal keadaan aku...
baru jap tadi aku dapat sms dari si hubby..

myhubby: yang mcm ner?ok ker arini?
sayang : sayang ok jer..sihat...
myhubby : xde pape tanda lg ker?
sayang : xde pon...cume malam tadi mimpi kuar tande darah...
myhubby :Ha mesti arini la..konpom!!mesti ptg nnt..
sayang : pandai la abg ne...sejak biler jadi pentafsir mimpi neh?
myhubby : bkn pentafsir mimpi 2 tanda dia nk bgtau bb nk lahir...
sayang : iyolah abg...

macam tu lah keadaan ku hari2.....aku hargai niat die yang risaukan keadaan aku n baby
lagipon..aku dapat rasekan yang die da xsabar nk tgk wajah orang baru...
terpaksa la aku layankan aje kerenahnye....

4 lovey dovey:

shinnaz said... [Reply]

layan jer..kang da kua kang kite tgk die cane laks..hehe

baBe_ieza said... [Reply]

HAHAHAH..MESTI GELABAH..KIKIKI..XTIDO MALAM KANG....

ummiaqeef said... [Reply]

mesti excited punye..habis la ko diabaikan..hahaha..

baBe_ieza said... [Reply]

baik..kiter tgk camne

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥