Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, November 17, 2009

berjalan di Kuantan

15 November 2009 (Ahad)
Lokasi :Dalam Kereta
ari ahad lepas kami 1 family berkonvoi ke Kuantan ...
sebabnya kitorang nak gi wedding my best fwen, Farah kat Kuantan...
pastu kitorang dah pakat la nk konvoi reramai..ade la dalam 6 buah kete yang gerak gi sane..
alkisahnya, kitorang dah janji nak jumper kat Petronas Presint 9 kul 9 pagi..
tapi disebabkan beberapa masalah kecik, aku yang paling lmbt smpi..hehehe..
baru je nk kuar umah, auni pulak Poopoo..so kene tukar pampers..
tu yang buat kitorang lmbt smpi..hehhe..
sorii ye kengkawan seme buat korang tgu lelame..hikhikhik..
dalam kul 9.30 pagi , kitorang pon terus ar gerak gi Kuantan...(gambo xsempat nk snap)
perjalanan kitorang mengambil masa beberapa jam sebabnya berenti rehat di beberapa tempat rehat..almaklumla kan kalo dah lame duk dalam kete..macam2 hal ade..kecik besar dah memanggil..
sambil tu, xtvt dalam kete aper lagi..hahaha..enjoy..

si kecil auni ngan baju kembang n headband..comeiiii..

mama & auni


auni & ayah


kitorang gerak balik ke Putrajaya kul 2 lebey..
seblom tuh, suami2 kami ne sempat lagi nk singgah kedai barang kete..
auni n mama lak malas nk kuar..kebetulan ari ujan..
ayah sempat la bershoping barang utk kete...cehh!!
lepas pada tuh, kami semua terus gerak balik...
tapi dalam otw balik tuh, seme dah berpecah...
hahaha..masing2 ngan arah tujuan masing2..
______________________________________________________________________


LOKASI : TESCO SHAH ALAM

kitorang 1 family pulak terus ke Tesco Shah Alam beli barang...
Auni pulak meragam mase tgh pilih2 barang..hehehe..
mase nak balik tuh, kitorang sempat singgah kat Poh Kong..
kononnya nak singgah tengok2 je...mane tau ade yang berkenan..
last2 beli jugak utk si kecil auni...
saje belikan rantai tangan utk auni..mula2 nak belikan gelang tangan cam bangle tuh, tapi xde saiz pulak..cantik sangat..sayang pulak biler xde saiz..
pastu ayah auni pulak suh ambik yang rantai tangan...
tapi xleh nak pakai lg sebab saiz yang besar sikit..

nanti raya mama pakaikan yer sayang...
biler auni dah meragam, kitorang terus je grab rantai tuh...sebab dah penat pilih..
kitorang terus beli makanan kat KFC n gerak balik Putrajaya..sampai umah penat sangat sebab dah kul 10...

ape lagi kami same2 tertido kepenatan..hahaha


hadiah dari ayah n mama utk auni

7 lovey dovey:

shinnaz said... [Reply]

wahhhhhhhhh!!!!bestnye auni dapat Poh Kong..auntie nak paper bag poh kong tu boleh??boleh la..bole la..plis..plis..hahaha...

p/s: best kan anak pempuan..:)

mama_auni said... [Reply]

auni kate die xnak bg paper beg tuh..nk buat kenangan.hahaha..

p/s:shinaz, memg best..giler tgk emas tuh..heheh..nti nk grab akui nyer 1..

ummiaqeef said... [Reply]

haha...bagus2..kalau aqeef nak belikan ape ek? bangle ek? hehehe..

mama_auni said... [Reply]

huhu..kalo aqeef pakai bangle..nmpk macho tuh..heheh..ganas seyh..

ummiaqeef said... [Reply]

haha..nti nak suh abah dia belikan..ekekeke..

shinnaz said... [Reply]

laki kn takleh pakai emas..da cam ahlong da..kalo aqeef pakai..dala mata sepet cam cina..pastu pakai bangle..hahaha..apela ummi nie..:p (aku on behalf aqeef)

mama_auni : hambik jgn tak hambik..not emas adalah sangat mahal..

mama_auni said... [Reply]

shinaz:haha..cam ah long aqeef ..kiki..
aku dah grab satu..hehehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥