Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, November 17, 2009

Baby in Romper Contest

dah agak lame jugak xlibatkan diri dalam contest ne...

tadi menjengah ke blog ummiaqeef, n terus terpandang kan contest ne..

aper lagi kiter pon berminat la nak menjerumuskan diri..kebetulan ade lak gambar auni pakai rompers...



t&c

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest' (UDAH)
[hanya tajuk ini yang diterima]
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew (UDAH)
[overall tak masuk senarai tau!]
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah (STILL BAWAH UMO)
[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]
4. bermula dari harini hingga 24 nov
[sempena birthday adeeb lewww]
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper (UDAH)
[tiada unsur paksaan]
6. pastikan ada link me & kodai me sekali (UDAH)
[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]
7. juga di bloglist anda (UDAH)
[wajip]
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
[nasib kome la yer...]
9. no votes, no slogan
[korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja (UDAH)
[senang saya nak jengah nanti]
11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer.. (UDAH)
[jangan luperrrr...]

NUR AUNI SYUHADA BINTI HAIRUL AMRY

2 BULAN 3 MINGGU (D.O.B : 23 OGOS 2009)


kalo nak join contest ne sila la klik kat BlOG INI ...

boleh juga menjengah ke KEDAI ONLINE KAK NGAH tuan punya blog yang anjurkan contest neh..





4 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

wah..join jgk ye..bagus2..

kakngah said... [Reply]

hai.. gud moning..
sy xnmpak la me kt blog list.
ada rabun sikit hiks!
nant letak yer.. unfair la kt pserta yg lain..
anyway.. gud luck sweetie!

mama_auni said... [Reply]

kak ngah..
kiter dah letak awak kat blog list kiter..kat Terjah Kengkawan Blogger..

kakngah said... [Reply]

roger2.
tq dear..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥