Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, December 7, 2009

Baby Nur Alisha

tepat kul 4.35 pagi 02 Disember 2009,my opis mate sis maya dah bersalin...
die dapat sorang baby gurl yang cumels....(baby seme comey kan?)
sis maya masuk ward on 1st Dec sebab air ketuban kurang...
tapi disebabkan beberapa masalah, sis maya ditolak ke bilik bedah awal pg tuh... akhirnya sis maya terpaksa dioperate...keluarla sorang lagi baby girl cute seberat 3.15 kg... kami 3 serangkai (shinnaz, ummiaqeef n aku) pas abes kije terus la pegi la melawat mummy n baby comels yang dipanggil Nur Alisha binti Yusri (baru tanye mummy die tadi full name baby)



sis maya atau mummy alisha dan ayah dier ne kelihatan happy sekali time kitorang datang tuh... akhirnya dapat jugak sis maya bergelar mummy setelah beberapa tahun menunggu kehadiran cahaya mata...alhamdulilah baby alisha ne lahir dengan sihat.... hope nti baby alisha dapat jadi anak yang baik, solehah, bijak n boleh menjaga kedua2 mummy n ayah dier...INSYAALLAH..
nanti my princess auni leh la kawan ngan alisha..hehehe
to mummy alisha kami doakan kesihatan yang baik, n selamat berpantang!!!

6 lovey dovey:

shinnaz said... [Reply]

comels sgt..b4 sleep aku akan tgk muka alisha..comel gilerrrrr!!!

ummiaqeef said... [Reply]

shinnaz ~ cube sblm tido ko tgk muke aku n iza ke..muke aqeef n syuhada ke..ahaks!~

p/s : baby sumer comei..geram cam nak cubit pipi..

mama_auni said... [Reply]

shinaz:ko tgk muke alisha je eyh..muka auni ngan aqeef xcomel ker...smpi ati...

rozi:betol2..seme baby comei...lg kalo pipi yang gebus tuh..

busyuksayang said... [Reply]

sumpah, alisha sgt comel...geram jer tgk :)

shinnaz said... [Reply]

sume comel la..cume die kan baru lahir..mestila diberi keutamaan..haha..lagipun aqeef ngn auni tak mo kat aku..aku ngajuk..kecik ati..pergi kt alisha pulak..tu pun belum tentu alisha nk..uwaaa..uwaaa..

mama_auni said... [Reply]

alah..ko baru jumper auni baru baper kali..anak aku xpilih orang lg..hahaha....ntah2 alisha pon xnak jugak...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥