Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, January 4, 2010

My Birthday Giveaway!!



Sempena bufday cik penganjur, beliau telah menganjurkan giveawayuntuk pengunjung DELIAGARDEN...

Hadiah yang disediakan menarik..oleh kerana saya xpenah gune pouch sling ne...
teringin gak nak gune kan..sebab skang ne auni pon xleh nk duk dendiam biler dukung die..pusing sane pusing sini..hehehe

cara2 penggunaan n pemakaian pouch sling ne ade ditunjukkan kat youtube

Cara-cara nak menang giveaway ini ada kat blog cik penganjur..korang klik je kat SINI



close date utk giveaway ne adalah pada 9 Januari 2009 @ 12.00 tmalam..huhu


3 lovey dovey:

almaripinkezy said... [Reply]

aku ade beli...tapi tak retila nak guneee,mase baby ri tu try mcm cian jer coz kaki dieh mcm terkelepet risau aku....kalo dah besar ni okeh kot tah aku tak penah try lg...eddie tak sukee pape tah dieh....tp aku punye yg ade ring susah sket nak pakai....yg takder tuh mcm senang kot...

sujaihah said... [Reply]

saya takpernah bakai lagi...dukung pakai bdan sendiri,...anak pun dah berat..heheh

mama_auni said... [Reply]

ezy:aku pon xreti gak..hahhaha..saje je nk try..

sujaihah:penat dokong, lenguh tangan ne..hehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥