Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, May 25, 2010

Bos, Tolong Luluskan Cuti Saya!!

dah petang dah pon..
alhamdulillah
dah setengah ari aku berpose..heheh
erm aku ngah risau ne biler bos aku nk approve cuti aku neh...
lusa dah nak cuti..
pg tadi aku dah igtkan die, tp tenet prob terus die malas nk bukak (malas ke, hahaha..sori bos)
mayb die lupe kot..CC dah sokong tp bos aku lom tekan butang LULUS..heheh
cam amik ujian lak aku neh...
ne la susah biler dah apply cuti gune HRMIS..dah la xde pop out..so orang xkan tau ade pesanan ke x..
skang ne kalo aku aplly cuti, aku bgtau cc suh sokong cuti aku, then baru bgtau bos aku suh luluskan cuti..
kalo aku xbgtau derang, memg xcuti la aku jawabnye....

2 lovey dovey:

Ummi Aisyah said... [Reply]

slmat bercuti..saya pun balik kg weekend ni

mama_auni said... [Reply]

@Ummi Aisyah

selamat bercuti jugak ummi aisyah

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥