Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, May 20, 2010

Susah tol la kalo orang xpaham bahasa neh.

adoii aku dah pening ngan sorang client kat opis ne...
die ne dari Bangladesh High Commission..
dah 3 ari duk ulang alik datang opis aku ...
nak jumpe bos aku..
pasal kapal2 la..ye la aku kan duk kat maritime division..
smpi aku ngan bos aku dah jadik pelarian dalam opis sendri..
biler ckp xpaham2 xnak terima lak tuh..
kalo orang ckp tgu feedback, tgu jek la..
xyah la nk push orang..
ne biler bos aku dah lari angkut beg gi bilik officer die,
aku la kene menjawab..pastu mamat ne nk suh aku draft surat n then terus sign..
ape die igt aku ne ade kuasa ke..
xpasal kang aku kene buang keje..
penat aku dok xplain kat die,
tp nk jugak tgu wpon aku bgtau bos aku dah keluar meeting outside..
tp die nk tgu jugak..
ah lantakla..malas aku nk layan...
kalo dah bangla tu bangla jugak..eee..geram tol..


2 lovey dovey:

lien said... [Reply]

hehe..sabar..sabar..orang tu kategori AD kot..huhu..kena sabar byk2..hahaha

mama_auni said... [Reply]

memg pon...nak pandang mata kiri die tp len macam lak die tgk kiter...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥