Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, June 22, 2010

Aiyak..Kene Tembak..

tadi dok godek belog...
aku nmpk ade kesan kene tembak la...
hehehe itu Nabilah sudah tembak sama aku..hehehe
so kene la jawab tag ...


humm..ape yek nk citer pasal diri aku neh..hummm...aku cube jek la...


♥♥ nama penuh dalam surat beranak n IC aku adalah nurfaizah binti mustafa..

♥♥ tarikh lahir aku adalah pada 9 November 1984, dilahirkan di Pahang pada jam 7.41 pagi...

♥♥ aku adalah anak sulung daripada 6 beradik...aku sorang pompuan ...

♥♥ nama panggilan aku banyak - kak long, alang zah, dene, pekjah, iza, mak lijah, memei & bucuk(hubby panggil dulu), sayang, mama auni

♥♥ dah berkahwin ngan pilihan hatiku HAIRUL AMRY, kawan sejak dari sekolah selama 11 tahun...kalo xsilap aku..hehhee

♥♥ disatukan pada 31 Oktober 2008...huhu

♥♥ sudah mempunyai seorang baby gurl berusia 10 bulan, dilahirkan pada 23 Ogos 2009.

♥♥ bekerja sebagai PA di Kementerian Pengangkutan Putrajaya...

♥♥ sangat sensitip person...mudah nanges..xkire kene marah kem sedey ke.,..Neng Yatimah No.2..hehe

♥♥ sangat degil, suke melawan ckp..hehehee..time geram jek la..

♥♥ pemalu yg amat, kalo org xkenal mayb ckp aku sombong..hehehee.

♥♥ muka banyak semyum..hehehe..pemurah senyuman tau....

♥♥ seblom kawen aku adalah kurus, pas dapat auni terus aku jadik comel bam bam..hahahaha

♥♥ ade geng 3 serangkai kat opis dianggotai SHINNAZ dan UMMIAQEEF..

♥♥ Kuat merajuk, kalo diri sendri salah pon orang kene pujuk gak...
♥♥ Sayang Sangat n CInta pada SUamiku n my Gurl Auni Syuhada..
♥♥ Sangat Suke Tengok Wayang....

♥♥ Suke Baca Novel...

♥♥ tak suke makan tempe, tapi suke budu..hahaha bg hubby lalink geram...

♥♥ simpan niat nk kurus..kurus..kurus..tp lom berjaya..hahaha


wahhh abes sudah masukkan peluru..ngeee...
malas nk tag sesape..nti korang bising..hehehe
sape nak amik je la yek..


2 lovey dovey:

nabilah_2908 said... [Reply]

hehe..Neng Yatimah no 2... :)
thnks coz sudi melayan tag dr sy... :)

ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

mama_auni said... [Reply]

@nabilah_2908

hehehe...sajek suke2..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥