Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, June 4, 2010

can't believe it...muka ku 20 tahun akan datang..

salam pagi jumaat..
line berukband agak slow ari neh..
huh jadi agak berjanggut jugak saya mau post entri ini,...
ok saya menyahut cabaran ummiaqeef yang meminta saya postkan gambar saya..
kalo nak tau citer lanjut kowang klik kat SINI
jadi smlm saya dok chatting ngan die, saya telah dipaksa utk mengepost gambar saya 20 yeaRs later..
hahahah..saya sgt malu n nk nk gelak besar pon ade..
hahha sakit pewot sudah gelak guling2...hehehhee
tgk je la kat bawah ne



lawak giler tgk muke sendiri ...cannot imagine kalo betol la ne rupe sy nti..
hahahah bapak lain giler muka saya pas ne..hahaha
pe pon saya maintain cun..hahaha..bajet cun..hahaha..
nti saya jadi nenek cun ..
sila jgn gelak kuat2 k..to ummiaqeef, saya sudah penuhi janji saya post gambo neh..hahahahah


4 lovey dovey:

nabilah_2908 said... [Reply]

hehe//betul tu..still maintain cun... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
THE SWIMMER

ummiaqeef said... [Reply]

blueks! lbh kurang same je bentuk muke tu ek..ape2 ntah..

mama_auni said... [Reply]

@nabilah_2908

cun kan..hahaha pasanlak,..

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

aah same lak..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥