Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, June 28, 2010

naper tak ade?

hai kawan2...
aku baru pas makan kuih..bekpes ngan air nescape..
hummm..nk citer pasal last week mase gi Giant...
humm ari jumaat pas balik kije gerak gi Giant Shah Alam..
kebetulan mau ke Subang..huhu
konon leh la riki2 kot2 susu n pampers auni murah kan..
sebab Giant ade buat sale  utk barnag2 baby terpilih..
mane tau la kan kot barang2 auni tuh ade terpilih gak..
tapi hampe belaka sebab nk carik susu auni mahal di situ..okeh xjadik beli susu kat situ..
so igt nk sambar la pampers auni...wah sgt saprise sebab pampers auni pakai sudah xde..
aik biar betol..
okeh utk pengetahuan korang, auni minum SUSU LACTOGEN..xdek sale..okeh fine..
Pampers auni pakai adalah PET PET Saiz M...
tapi yg tinggal adelah saiz S ngan XL sajok..
adoii besar gedabak..xkan la abes kot..
aduss..biar betol xde stok..huhu
so xjadik la membeli..kami hanya berjalan2 di dalam Giant sambil mencarik makanan..haha
ye la sok nyer kami mau ke Cameron Highlands...
pas jalan2 kat dalam tuh, terus singgah KFC dan makan...


auni xmo duk dalam stroller..so masukkan die lam troli..hahah
mula2 letakkan die kat  tmpt duduk dalam troli tuh..
tp dah die duh berpusing2 kiri kanan..
so mama pon letakkan dalam tuh then letakkan makanan..hehehe..tgk jek gambo neh..

ne mase kat tmpt makanan ringan..heheh..ayah auni ngah amik kacang..tp auni dah bising2..die xleh nmpk makanan..
so amikkan die biskut bior die leh makan n senyap duk dalam tuh..

sepanjang kitorang duk pusing2 lam Giant tuh, seme orang dok tgk kat kami..igt kan ape,...
rupenyer dok tgk auni dok dalam troli tuh..hahaha pelik ke?
aku rase xpelik pon...bese jek kot letak anak lam tuh..hahaha

ne mase kat KFC mau mamam..
auni sekali lagik xmo duk dalam baby chair..ha mama bg die roti suh die pegang n duk balik dalam troli tuh..hahah sgt kijam okeh..eyh xde la xkejam la..daripada biar die duk dalam baby chair tuh pasatu die memanjat ke belakang lagi bahaya kan..hehehee
pastu die mula nk bangun sebb nmpk play ground mase ngah makan tuh.,.
playground tuh depan KFC..so kaki die dah gatai nk main kat situ..hehehe
tp apekan daya baru men kejap ayah dah ajak balik..mau nengok bola katenyer..hehehe
so kesudahannya xdapat la ape yg dihajati mase singgah kat  Giant ari tuh..huhu
nti mau ajak hubby ke Manjaku Bangi..semalam sudah janji tp hubby balik lmbt..sedeyyy...




3 lovey dovey:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply]

eza dah p ke world of babies yang jpj bangi tu...

mama_auni said... [Reply]

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.

blom kak..kat jpj bangi?kat belah mane eyh

nabilah_2908 said... [Reply]

hehe..cute jer auni...kira ok la tu dia tk meragam.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLUEBERRY CHEESE TART

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥