Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, July 1, 2010

Majlis APC 2009

 orait, mataku sudah ngantoks...
huh nk pulak la ari ne bos aku baru masuk keje..
mata aku ne wat hal nagntoks lak..
alasan la tuh xmo wat kije..hahaha
kan bagus kalo ari2 xyah wat kije..duk rilek, makan2, sopping2, chatting2...hhahaha lemak la ko..
okeh la aku nk citer pasal Majlis APC semalam kat opis aku..
slalunyer majlis ne diadakan waktu tghari hingga ke waktu lunch..
sekali smlm dianjak waktu pagi..so before lunch dah setel seme..huhu..xyah makan lunch kat cafe.....
hum, Majlis ne utk meraikan meke2 yang dapat anugerah perkhidmatan cemerlang,
kire orang2 yang wat kije kuat la..
bukan cam aku ne asik men FB jek xwat kije so camne nk dapat APC kan..
eyh cam kenal jek ayat tuh..hahaha...
so tahniah pada yg dihargai segala keje meke..
oh ye, kat bahagian aku ne, boss aku n salah sorang officer ne (Pn. Lily) dapat ..
huhu..bos aku xde so diwakilkan oleh sorang officer jugak, Cik Nik Zurina
korang enjoy jek la gambo kat bawah ne..huhu

 ummiaqeef n aku...asik la posing..

 kami lagi, kan pantang jumpe camera..hahaha

 ne officer yang duk semeja ngan kami, tiga2 ne adalah KPSU  Bahagian aku..
En. Lan, En. Banges dan En. Saiful (tokey lembu)


 seblom majlis mule2 mcam2 diborakkan..

 ummiaqeef, dah la kat opis bilik seblah menyebelah, duduk makan pon seblah menyebelah..hehehe..cam ade gam...

 ne la aku@mama auni yg cumels...

 yang ne pon kaki gambo jugak..okeh dari kiri Pn. Fazila, Cik Nik Zurina yg wakilkan boss aku utk amik Sijil then ummiaqeef yang menyelit..heheh


 derang 2 orang ne pantang jek nampak camera..derang ne officer yang spoting ..huhu

 air oren ..sedapyer..eyh ade plak tangan sape kat situ..haha..
tu taangan yg sebok dok mengaco..haha pe lagi tangan ummiaqeef la..hehe

 rezeki aku nk dapat ntah biler kan, so amik berkat dulu ngan sijil Bos aku..hehe 

 ne la sijil APC yang bos aku dapat, kat belakang ne ade envelop yang berisi cek kot ..
derang yang dapat APC ne dapat RM 1000 sebagai ganjaran utk meke..huhuhu best..

 tu diaaa..
ummiaqeef yang kehausan smpi mata seblah xnmpk..hehehe

okeh, ne la juadaha yang kami makan semalam...
caterer yang terlibat adalah EDEN hotel,..
okeh la not bad makanan die..huhu sgt kenyang..
abes majlis adalah kul 11.30 pg..
lunch tu xmakan kan, pe lagi pegi berjimba kat D8..
kebetulan ade jualan..huhu
sempat rembat baju raya..2 pasang terus..hahahaa
pastu jangan xtahu, ummiaqeef terus terpikat biler aku beli..
n xpasal2 die pon beli 2 pasang jugak..hahaha
hehehehe jadik setan..huhu



p/s: kene berusaha gigih ne utk taun depan..hahaha..mane tau taun depan rezeki aku..aminn!!




2 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

asik² ko nak amik gambo aku..glemer tul..tq..tq

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

nk wat camne, tangan aku asik gatai nk amik gambo orang

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥