Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, July 1, 2010

Rajin Wat Kije Ke Rajin Sepah?

hi korang...
humm..banyak idea lak pagi neh..
huhu..nk citer pasal opes aku ne hah...
heheh tp bukan nk citer pasal ape pon..
aku nk citer pasal meja keje aku neh..hehehe
orang kate meja PA kene kemas kan..
tapi kalo kemas pon nti orang ckp PA ne xdek keje lak..hahaha
kalo sepah pulak cam banyak jek keje...
tapi kengkadang orang ckp PA ne pemalas tol malas kemas meje..hahaa
\so korang tgk meja aku ne ha..

 tgk la tuh...seblom ne aku dah kemas..
tp biler amik bang bersepah balik...hehhe..ngan cawan la, botol air la..heheh..ampun ampun..


yang ne pulak meja seblah tepi, tempat letak tepon. kertas A4..
huhu tgk makanan kudap kudapan pon ade kat situ..
eyh henbeg tu patut masuk dalam kabinet besi..huhu
tmpt simpanan aku..adoi la..
sape yg datang tmpt aku neh mesti pening..
hahaha tp derang gak sepahkan , sape suh bg surat banyak2..
hehehe...pastu derang ne kalo masuk bilik aku mesti ade jek stationary aku yg ilang..
hahaha..kadang2 derang main pakai jek, 
nk tulis ne la nk cop la..sudahnyer dah tgl balang jek bekas alat tulis aku..hehehe

nti la biler aku da ade mud nk kemas aku kemas,..
ne bos dah balik so xyah la jalankan tugas menyiram pokok dalam bilik die..hehehe
mase die out stesen 2 mgu pegi US, aku dah ditugaskan siram pokok die dalam bilik 2x sehari..
huhu ari2 aku amik air kat pantry duk menyiram..
hehehe padahal aku ne bukan le perajin ..hahaha
demi bos ku..cewahh..




10 lovey dovey:

Love... said... [Reply]

jemput singgah blog nieh...
http://ilhamcottage.blogspot.com

something for ur lil gals

mama_auni said... [Reply]

@Love...

i will...tenkiu...

Ieda Al-Habsyi said... [Reply]

bawah meja tu byk barang, hehehe :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

ieza!!!!!!!!!!! apa nak jadi nieh..haha. komputer still buka fb :p

mama_auni said... [Reply]

@Ieda Al-Habsyi

sorok bnawah meja...hahaha

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

alamak ..kantoii

nabilah_2908 said... [Reply]

hehehe...nmpk page FB masih lagi tertara di skrin monitor.. :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
PAHIT AKAN MANIS AKHIRNYA

mama_auni said... [Reply]

@nabilah_2908

hehehe..kantoi di situ

ummiaqeef said... [Reply]

kantoi! memalukan sungguh! hahaha..

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

bweks..xde ape nk malu..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥