Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, October 25, 2010

Anugerah Skrin 2010 - Taubat Nasuha

malam tadi xdapat nk tgk citer ne...baru tgk separuh,
en hubby datang konker remote TV..
ish sangat tensen tau..
baru pi mandi kejap datang2 die dah tukar citer lain..
sebok jek nk tgk Transformer kat channel HBO...
ish puas dah aku suh tukar,
die buat bodo jek..
ee..geram tau..aku dah syok2 tgk die xnak tukar..
padahal Transformers tu leh pe tgk CD, xpon ade ulangan..
ala Astro kan..
tp die xlayan..eeee hampeh...ari sabtu nk tgk Cerekarama die nk tgk bola..
pasne aku nk pasang TV lagi satu senang...
tadik ade mase free aku dok layan kat TonTon...
perghh...memg menyayat ati la citer ne..
tabik pada Sheila Rusly...
dah part nk abes tuh memg sadis giler..menitik air mata aku ne..
xpasal ummiaqeef tgk aku nanges..uwaaa..
harap citer ne bleh menang..huhu...
Kita akan menghargainya setelah kita kehilangannya.


nota cinta: kalo ye pon nk marah kat anak, jgn la smpi macam tu skali...biler tgk citer ne rase insaf sgt..menitik rase air mata lg2 kalo kiter sebagai ibu yg melahirkan anak..didiklah anak dengan baik..terus teringat kat Auni..mama sayang sgt kat Auni...





4 lovey dovey:

wan sujaihah said... [Reply]

best ye citer ni, mlm td ader ffam,,gangu plak nak tengok

mama_auni said... [Reply]

wan:aah best..kiter baru nengok tadi

Anonymous said... [Reply]

kasi link..nak tgk, smlm xdan nak tgk..alahaiiiiiiiii

mama_auni said... [Reply]

anoy:tgk kat web tonton tv3 lor...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥