Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, October 26, 2010

Tahniah Buat Anne Ngasri dapat Anak Ketiga

Berita baik buat keluarga Anne Ngasri, beliau selamat melahirkan anak ketiga, baby perempuan pada pukul 3 malam tadi bertempat di Hospital Tawakal, Kuala Lumpur.
Walaupun disambut dengan berita gembira, namun ada sedihnya juga. Kalau anda masih ingat, suaminya telah melafazkan cerai talak 3 buat Anne Ngasri semasa bayi tersebut masih dalam kandungan. Kalau mengikut hukum, maka jatuh’lah talak cerai dan bermula tempoh edah Anne Ngasri.
Bagaimanapun, Wafi (bekas suami Anne) masih melaksanakan tugasnya sebagai seorang gentleman dengan membawa Anne ke hospital, dan dia juga yang iqamat-kan bayi perempuan tersebut. Menurut sumber, emak Wafi turut hadir sama untuk menjaga Anne selama beberapa hari di hospital.
Kesian pada anak-anak yang masih kecil, dan belajar’lah tolak ansur sesama pasangan. Amin.


sumber dari : Oh Bulan



3 lovey dovey:

Ieda Al-Habsyi said... [Reply]

beranak dah, tahniah :)

mama_auni said... [Reply]

tu lah tp sian kat die kan dah kene talak 3

ciK mOt (",) said... [Reply]

owhhh talak 3 ke...tak pat la nak nnolong...
no cina buta la skang...
anne lupakan dia...carilah yang lain...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥