Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, October 14, 2010

aww, i malu...tp i suke...

hye seme...
dah petang baru nk hapdate belog...
hehehe..byk citer nk hapdate kat sini..
tp mase xmengizinkan..
pagi tadik lak bizi, xsempat nk berbelogging..
okeh petang ne saya nk menggediks sket..hehehe
ari ne ari kedua saya pakai tudung bawal..
semalam cik hubbi dah sound die kate die lagi suke saya pakai tudung ne...
katenyer nampak la semenggah sket..hahaha
sebabnyer die kate xsuke sy pakai shawl n tudung ala ariani tuh..
peliks gue..padahal time ajak pi beli tudung ala ariani tu follow jek..
smpi ari tuh saya ajak die pi Ariani kat shah Alam die angguk kan aje...
rupenyer smlm meluahkan perasaan..hehehe
saya mesti la nk cik hubbi suke ngan penampilan saya kan..
sebab ape yg saya pakai saya akan mintak pendapat dieh tau..
sweet kan cik hubbi ai yg leh kritik masakan saya n ape yg saya pakai samada kene atau x kat mata die..hehehe
plus ari ne saya dapat pujian dari sorang opismate die kate saya nmpk berseri n much younger kalo pakai tudung bawal ne..
awww...ai termalu..terkedu..hehehe ..gediksnyer lah kan?
heheh pe salahnyer bukan senang orng nk puji kite kan..
sekala sekala mengada la sket..hehehe
tp xde la sy nk pakai tudung ne jek ari², 
saya akan selang seli ngan tudung lain jugak..hehehe
pe salahnyer kan...hehehe
okeh layan pic gediks saya kat bawah ne utk ari ne..huhu..papai..






nota cute:pagi tadik tgk cermin nmpk muka len mcam..hehehe..seri sudah naik ke sbb dah lame tudung ne terperuk xberusik..so tudung ne kasik aura kat tuan dieh spy jgn lupe kat dieh....hehehe..


10 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

nampak lain kan? ramai gak yg puji,ni yg nak berbalik pada tudung tu balik..hehehe..tp ade sorg je yg kondem!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

siapa yang kondem tu?

for me. apa tudung korang pakai pun lawa je..kita geng serangkai of courselah lawa. ok perasan. haha.

komen utk tudung bawah iza pakai. ok and nampak macam kau dulu-dulu. I mean masa muda-muda dan nampak mudah.

kalau rozie..aku suka dia pakai shawl sebab muka dia sweet je and manis. ok. maksud sweet and manis sama. sebab muka dia sesuai dgn shawl.

kan?

ok.korang puji aku pulak! hahaha.

I B U E L Y S H A said... [Reply]

sama macam eddie dia tak suka gak aku pakai tudung ala2 ariani n shawlss,shawlss aku mmg tak pakai dah tinggal tudung ala2 ariani tu jer adoi susah nak tinggal kemalasan mengosok tudung hehe....serius u look jelitaaa dear...:)

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

ala dulikkan die..die kondem sebab kiter xpakai tudung yg die jual tuh..hahaha

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

owh okeh pasne kiter nk nmpk sweet, aku pakai tudung ne, roxy pakai shawl..hehehe

ko pakai ape eyh?ko pakai tudung bawal okeh, pakai shawl pon okeh...hehehe

mama_auni said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

hahaha.same kan laki kitew..ngade tau derang neh..hehe..tu lah malas2 pon aku kene la rajin balik iron tudung neh..aduyai...
jelita ke..aww..i shukeee..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

@mama_auni

aku tak pernah lagi ye pakai shawl banyak2 kali. tak sesuai rasanya macam-macam...indon kot.

yg tudung ariani tu tak suka pakai sebab aku kan ada double chin so, agak kekurangan di situ. hahahahahha

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

ade sekali dua jek kan ko pakai shawl..tp ok jek..so dalam erti kata lain pakai jek tudung bawal kan ..senang..hehehe

nmmy84 said... [Reply]

ingatkan wdh je kene kondem pakai tudung tu.haha.iza pun same.marilah kt makai bawal semula :D

mama_auni said... [Reply]

@nmmy84

tu lah..rasenyer derang ne seme pakat la..hahaha tu lah kan..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥