Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, October 14, 2010

Vacation + Animun = Our Anniversary dah dekat

sana sini org dok citer pasal cuti²..
nk g sane arr, nk g sini arr..
dalam negara, luar negara seme org dok sebok nk g cuti²...
pulak tuh Air Asia pon dah buat promo utk tiket murah bg yg nk travel next year..
me need vacation jugak...nk rest less...
plus nk sambut our wedding anniversari yang kedua taun nti..yakni bulan ne la...
konon nk animun la..hehe..nk buat adik auni, dah terbuat dah..hahaha..gediksnyer ...
taun lepas x pi mane² pon sebab baru pas pantang...
so decide nk g Sipadan Island ke atau Mabul Island kat Sabah...humm..bestnyer la...
tp xbg keputusan penuh agi...dapat pegi 3 h 2 mlm jadik arr..
cik hubbi yg nk sgt pi sane..
i decide pi Langkawi jek...
then nk pikir samada nk bawak auni atau x?
me pikir nk bawak jek sian kat dieh kan...
tp die dah makin lasak payah pulak...
cik hubbi suh tgl jek kat kg..adoii..dilema tol la...
erm..plak tu travel time keadaan camne, kene mintak surat doc ke nak naik flite?
ade sesape yg tau...hehehe...


nota cute:harap vacation kali ne menjadik la..


4 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

aku rasa kalau baru tak payah kot. tapi kena inform jugak rasanya. kalau dah 7 bulan ke atas ko kena isi borang apa entah. tapi tak pasti pulak. check ngn syarikah penerbangan lah..hehe

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

ye ker, nti nk tanyer la...

ummiaqeef said... [Reply]

ye..ye..dulu aku pernah fly ke langkawi mase preggy 6bln..kena isi borang kat airport.

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

ye ker beb..kene isi kat airport tu la eyh..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥