Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, October 11, 2010

Kami Ngedate Nonton Muvie di Alamanda

nk citer pasal lunch date muvie aku n ummiaqeef kat Alamanda last friday..
tehehee...buat kije giler lagi kan...
tp ok la sebab jumaat mase yg panjang....
tu pon friday pagi tuh aku ade kursus/ceramah kat opis smpi kul 12...
then tepat kul 12, aku n ummiaqeef memenuhi jemputan opis house bahagian akaun, iaitu opis cik Puan Shinnaz..hehehe...
pulak tuh, kami punyer date muvie kul 12.30, kami berdua dok berlegar carik makanan kat Bhg Akaun tuh.hehehe..makan sedap beb...tq yek korang...
oh ye lupe nk info korang..kami pegi berdua jek sebb geng lain xmo tgk muvie ne...



heheh ekceli kami berdua sajek nk isi mase lapang..hahaha
baiklah...JPBC 2 ne adalah kesinambungan dari JPBC musim pertama...
bagi aku citer yg kedua ne agak boring sket..hehehe
nk tau naper ?
aku xpenah tertdo lam panggung leh tdo..dahla kami masuk lewat setengah jam..hahhaa
aku rase citer ne agak slow yg membuatkan akyu buat taik mata lam panggung..
sebb baek jugak ummiaqeef mengejutkan aku..hahahaha
giler arr smpi leh tertdo...
ape pon kitorang cam blur ngan ending die..
sebb baek aku xajak en hubby tgk, kalo x mau die menyumpah² sbb aku pilih citer ne..hahahaha
oklah nti kalo ade citer lain kami tgk, kami stori yek..hehehe






3 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

ish..ish..sebaik aku tak ikut kan..kalau tak dengan aku..aku ikut iza tidur..hahahahha

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

hahah tau xper..sian roxy ketawa sorang2..hahaha

ummiaqeef said... [Reply]

hahaha....slow skit la..seb baik ade lan pet pet buat lawak..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥