Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, October 11, 2010

Hari ini Hari Isnin

hye seme..
selamat pagi...
ari ne dah 11.10.2010...
xlupe nk wish Hepy Bufday untuk IBUELYSHA
hepy bufday dear....semoga ko panjang umo, murah rezki..n cepat2 buat baby..nti same ngan aku..
hehehee...hum..buat kawan aku cujen.the.lejen yang dah kawen semalam...10.10.2010..
selamat pengantin baru beb...semoga jadik isteri yang solehah n cepat2 join kelab mummy²..hehehe
hum nk citer xtvt aku sempena weekend lepas....
ari sabtu adelah sesi membasuh balang kuih raya, n mane yg patut dikosongkan haruslah dikosongkan...tehehe...
pastu igt nk bermalasan di rumah sajok..tp en hubby ajak pegi Alamanda, kebetulan adik en hubby dan sedara beliau ade kat sini...so kami pon lunch di Pizza Hut Alamanda..
sgt penat kaki ne melepak dan berjalan sajok die Alamanda dari kul 10 lebey smpi la kul 3.30 ptg..
masuk Care4, masuk kedai menan..masuk kedai ne kedai tuh..hadoii..naik krem kaki mak..hehe..
mak sopping baju Auni jek..hehe sambar smpi 5 ke 6 pasang..hehehe...pastu dalam kul 4 lebey terus gerak balik Subang sebab en hubby ade Open House umah member die..ok full stop citer ari sabtu...
citer ari Ahad pule, hubby kuar ngan his mom n dad..cewah spekong pulak...hehehe
aku n auni di rumah sajok smpi petang...then petang tu time nk gerak balik Putra hubby ajak singgah Plaza Alam Sentral..huhu jem di situ sebab ade Pesta Bungan Shah Alam yang meraikan sambutan anniversari Shah Alam sebagai Bandaraya yg ke berape ntah.hehehe...
okeh en hubby terus masuk kedai kasut...hehehe....
dan aku pon pantang arr terus capai kasut yg aku nak..hehehe..
bukan kasut branded pon, tp aku nk beli selipar n sandal yg selesa pakai time preggy neh..
hubby beli 2 pasang kasut utk keje..aku pulak sambar 1 kasut tutup, 2 sandal utk jalan..senang n selesa..
maklumla xleh nk pakai heels lg..sian heels aku yg banyak² xsempat nk pakai agi..hehehe
kemain semalam kami bersoping..then singgah kedai Poh Kong jap nk betulkan barang..huhu
pastu saya beli jus delima nk utk minuman saya..hehehe..dulu mase preggy makan buah delima, ne nk cube jus die lak..heheh..sedappp...
lepas dah masuk kedai ne kedai tuh, ari tu pon dah makin lewat..heheh kul 8.30 pm pon..
singgah kat McD seksen 2 drive tru jek...tapau pe patut n terus balik..
smpi umah xterus tdo. lipat kain baju melayan auni, pastu kami makan...
dah makan pulak tu derang seme bantai tdo..aku lak yg terkebil² mate xleh tdo..
sudahnyer aku kemas ape patut lam bilik, tengok TV...then kul 2 baru tdo..hehehe..
pagi ne datang sngat lemau..huhu..igt bantal kat umah..huhu bestnyer....




5 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

kena bawak satu bantal datang ofis nie!! hehe. ;p

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

aku dah beli ari tu, tp xsempat nk bawak pg tadi..sok arr nk bawak..hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

cis! rupanya memang nak bawak!!! Hahahahah..

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

hahhaa, tau xper..dah beli bantak micket mouse kat care4 sabtu lepas..kene gelak ngan e...

I B U E L Y S H A said... [Reply]

thankzzz dear....:) muaaaah2

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥