Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, October 22, 2010

Surat Amaran

pagi tadi smpi jek kat opis,
ummiaqeef bgtau saya de dapat surat amaran dari BPH..
wah surat Amaran?
surat apekah itu...
dan ummiaqeef aka Roxy pon bg la saya surat tersebut..
dan surat tu juga rupenyer dah dibuat salinan kepada Big Boss saya iaitu boss Roxy..
wah apekah salah besar saya?
rupenye ne adalah berkaitan ngan kes clamping kete hubby saya..
mende tu dah setel saya bayar pon tetibe kene surat amaran..
pesal tetibe nk cc kat Boss saya siap ngan gambo kete lg..
adoii bengangg yg amatttt....
ok lah saya mengaku la kete tuh kami letak kat kawasan lobi tuh,
tp sape suh buat parking xcukup smpi xde tempat nk parking..
sistem parking yg xbetol then nk clamping kete orang..
pastu nk kene bayar denda RM50 pastu nk kene bayar kat BPH...
saya ckp xde kenderaan nk pi sana..
die kate datang sini naik bus or wat eva, then baru bukak clamping tuh..

kali pertama -RM50
kali kedua - RM 100

adoii ari tuh dah la saya xsihat nk pi klinik, terpaksa la naik teksi tau g BPH semata2 nk bayar denda tuh...
hangen jek satu badan ne...
nk bayar 1 hal kene tgu, xde org jaga kaunter..
pastu die kate dah bayar akan terus bukak..
kami balik naik teksi again..then tgu rupenyer lom bukak agi..tgu nk dekat 20 min baru derang datang bukak..adoiii


page 1


page 2

page 3



6 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

gambar mana? gila kejam BPH nie. ko dah kena warning bape kali nie babe? bahaya tau BPH ni mcm bank pulak! hehe.

sha said... [Reply]

ek eleh, kalau dah tak ada parking pun kena juga ke? adeh, sabar je la

mama_auni said... [Reply]

shin:jap aku letak gambo....baru 1st time...
sha:sabar la ne..balik nk tunjuk kat hubbi

Anonymous said... [Reply]

ko maki jer balik, apa hak dia nk buruk2kn ko dpn bos, apa faedah dia buat mcm tuh ? mcm S**L diaorg nieh !!!

Anonymous said... [Reply]

ckp kt diaorg, lain kali parking tu buat byk2 !!! stakat bas tunggu berejam skali tuh , x yah sebok2 nk suoh org naik bas ! P*****K AYAM !!!

mama_auni said... [Reply]

Ano:saba beb...aku pon xmarah cam ko ne..aku pon xpaham pesal derang buat camne..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥