Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, October 22, 2010

R.E.D

semalam saya xlarat.
sakit gigi, sakit kaki sbb cramp...
pagi tu memula nk EL or MC jek sbb kaki dah sakit..
tp datang opis jugak la..
tp en hubbi MC sbb sakit kepala...
then tghari tu en hubbi call, 
die ajak saya balik umah sbb saya ckp sy xlarat...
okeh then biler die datang amik, 
plan dah bertukar dari nk duk umah jek ke Alamanda nonton muvie
hehee jadiknyer saya halfday smlm...
msg bos bgtau sy xlarat nk balik cos of xsihat..
ee notty kan saya..
tp salah en hubbi la..hahaha
die ajak saya tgk citer R.E.D...
muvie kami kul 3.30 pm..
then kami g jalan2 sopping kat Body Shop, beli hadiah utk my pren...
then pegi makan baru g tgk muvie...
 
citer ne adalah berkisarkan seorang agen CIA yang dah bersara, Frank Moses yg slalu call sorang gurl kat Bhg Pencen utk bertanyakan pasal cek..
tp sebenarnye die sajek nk borak ngan pompuan ne, Sarah...
smpi satu masa derang terpaksa lari mcam pelarian sbb telah diarahkan utk dibunuh oleh orang CIA...
macam2 aksi ade dalam ne, ade action, ade funny scene...
hehehe..derang ne cam kumpulan orang tua (Joe, Victoria, Evan & Marvin) yang bekerjsama utk membantu Frank ne..hehehe
ape pon kalo korang nak tau, korang kene la tgk...




2 lovey dovey:

wan sujaihah said... [Reply]

wah dating bersama hubby tersayang ek :)

mama_auni said... [Reply]

wan:aah dating la selalu dating skali ngan anak...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥