Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, November 9, 2010

Cookies Sedap

hye seme..
smat pagi...ari ne baru masuk kije...
smlm saya el sbb jaga auni kat umah..
ye la bby sitter ade hal, so cuti kecemasan arr jadik bby sitter kat umah..hehehe
nk citer pasal ari Jumaat...
saya, hubby n Auni kecik pegi pusing2 Shah Alam smpi penat dari kul 11 pg smpi la ke petang..
huhu nak tercabut kaki.....
masuk shopping mall sane, masuk sini..
sopping sane, sopping sini..huhu
hubby ade la beli baju keje, saya beli hadiah kawen member n hadiah utk bby biras saya yg baru lahir..heheheh..
borong smpi xigt, duit pon dah banyak kuar,..hehehe

 baju hubby saya....

 kasut si kenit..

 hasil rembatan ari Jumaat

hadiah utk bby newborn..huhu


pastu biler masuk kat Kompleks PKNS tuh, 
teringat la kat cookies sedap Shinnaz..
die penah bg saya rase mase tuh dalam kete ummiaqeef nk balik umah...
so biler tanyer kat die, shin kate beli kat PKNS Shah Alam..
pe lagi dah alang2 masuk situ, terus call Shinnaz tanyer kedai cookies tu kat mane..
hehehe..rupenyer saya memg slalu pegi kedai tuh beli muffin ngan hubby, tp xsedar kewujudan cookies tuh, bole?
hahahah..cookies tu nama Oat Cookies...rase skali nk lagi..
hahahah, saya beli 2 bekas tau...
smpi hubbi tanyer nape beli smpi 2...
saya jawab sbb cookies ne sedap, nti xde sape nk tolong belikan lg..
hahaha walhal kat PKNS jek..huahuahu.....
balik tu kaki sgt penat, jem, kramp seme la...
smpi pon dah lewat petang...
malam tuh pi makan pulak kat Coffee Village bersama kakak Ipar n sominyer..hehehe
kenyang2...dan Auni jugak smpi tdo kepenatan..hehehe
okeh stop citer ari Jumaat...




oat cookies yang sedap....




5 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

sedap kan?? nomnomnom....

ummiaqeef said... [Reply]

len kali aku nak kirim pulak ek..hehe

mama_auni said... [Reply]

Shin:sedap sedap sedap.(versi upin ipin)
ummiaqeef:bleh2...beli buat stok..haha

Mrs. Hakim said... [Reply]

sedap sgt ke? nak rasa gak la. meh sini bagi direction.. pkns tu dkt sgt dgn tmpt keje mr. teddy. nanti nak suh dia beli time rehat kang..huahahah~

mama_auni said... [Reply]

hahaha..pada kami best la kak mel..heheh..ala dalam kompleks pkns tu, depan avon..ade cam gerai muffin...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥