Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, June 22, 2011

Bertukar! Astro Beyond

Beyong ke Beyond?ahaks...
ari Ahad tu incik hubby dah mintak orang AStro pasangkan Beyond kat umah baru.
huhu.tercapai jugak la impian die.
dari umah lama lg nk pasang tp xleh.
kali ne memg nekad sudah.
nk pasang ne kene call AStro untuk upgrade..
so kite kene wat appt dan derang akan pasang lam mase 7 hari.


set baru Beyond..kecik comey kaler itam..

remote pon dah tukar..
tp yg xbest nape tang volume tu cam xde function jek...
kene gune remote TV gak kalo nk slow atau kuatkan volume...
erm..nk pasang yg rekod plak...
camne yek?
nk kene call balik la neh..adoiii la...





8 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

psg PVR tauu..nanti nak g mana-mana sng..rekod je..;P

ummiaqeef said... [Reply]

payah skit kan remote dia tu. aku sampai skang x pass lg..haha..

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

okeh akan aku utarakan kat encik E...hhaha

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

@ummiaqeef

heheh tu lah..alhamdulillah aku dah pandai..

I B U E L Y S H A said... [Reply]

Beyond gambar clear gila kan...puas ati :)

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

hahaha tau xper...die tgk kat umah ko ari tu...

Mrs. Hakim said... [Reply]

huhu.. balik jb baru ni tengok rumah parent i pun dah pakai beyond. rumah i pun tak pakai tauuuu, sedih kannnn.. hahaha~

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

@Mrs. Hakim

HAHA PASNE LEH LA PAKAI KAK...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥