Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, June 22, 2011

Cite 21/6/2011

semalam adalah tarikh yang penuh ngan cabaran n dugaan bagi saya.
sangat penat, sangat marah,huh
ade appt ngan org BPH nk serah kunci kat umah lame.
so lam kul 1 sy gerak dari opis tumpang opismate sy, 
suh die turunkan sy kat taska depan Medan Selera Teja tuh.
konon nk tanye n daftar Tasha.
pastu pegi² pengurusnye lak xde..
so derang suh datang kul 2.30pm..
nmpknye sy kene datang after 2.30 la sbb time tuh dah janji nk jumpe orang BPH.
so tgk jam baru kul 1.30.
pe lagi duduk2 n makan2 sensorang kat Teja tuh..
dah abes mkn lam kul 2 tuh naik bas pegi umah lame..
huh kalo jalan kaki mau berpoluh...
pastu smpi² jek baru kul 2.10 camtuh..kemas ape yg patut kat lam umah..
hehehe xmop pon..sapu jek..
dah setel seme urusan serah kunci, sy call cab nk pegi Taska tu balik.
tp yg hampeh nyer sy tgu dekat setengah jam kat situ xde teksi yg datang.geramnye.
then call org tu balik, die ckp teksi dah lame tunggu..
what da hell la...
sy ckp sy dah tgu lame xde pon teksi..
operator tu nk bertelagah ngan sy ckp teksi dah lame tgu.
abes tu sy ne duk mane.
terus sy ckp nk cancel n jalan kaki.
tp operator tu memg kurang ajo n letak jek fon.
berpeluh2 jalan kaki balik ke sana.
pastu dah smpi taska tuh, 
pengurus die ckp kene bincang lg ngan bos die sbb sy nk masukkan baby.
byk kali die tanyer nape saya bentikan natasha dari tmpt lama.
alasan sy senang nk anta kakak, anta adik sekali.
kalo kt umah lame, payah nk pusing nk anta adik plak kan.
smpi sy nanges2 la cite ngan pengurus tuh..sebak sgt sbb penat jalan kaki, pastu ngan peel operator tuh.
pstu plak risau kalo adik xdpt tmpt kat situ, xkan nk cuti lg kan.
so dah bicang punyer bincang, akhirnya dapat jugak register.
bukan ape, pengurus tu takut anak sy ade prob tu nk anta kat tmpt die.
tp sbbnye saya dah pindah jauh.
so kalo nk anta senang anta sekali ngan kakak satu tmpt kan.
fuh legaaaa.....


umah yg dah kosong

ruang dapor..

selamat tinggal rumahku...
sape la plak dapat tinggal kat sini kan...
byk kenangan ne...
start duduk dari bujang lepas sy tunang ngan incik hubby mase 2008..
smpi la semalam ,...21/6/2011
kunci telah selamat diserahkan....hhuhuhu





2 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

mmg mencabar...pasni belajar balik bawak kete..hahaha

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

@ummiaqeef

ye harus...hahaha...kat kawasan umah kite tu leh la aku belajar..heheh

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥