Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, February 12, 2009

Jalan Kat ZoO

8 Februari 2009 - Ahad
Location : Zoo Negara

ade la 1 ari tuh, abang (hubby aku) die cakap cam nak gi Zoo je..aku pon tanyer la die nak gi Zoo mane..then die cakap nak gi Zoo Negara ar...dah baper lame xgi sane...aku pon pelik arr pesal la die ne tiber2 lak nak gi Zoo..so kitorang pon decide arr gi ari Ahad..yela lagipon bukan ade aper nak wat pon kan kat umah daripada dok sesaje..dahla malam sabtu malam tu pas melantak ikan bakar kitorang terus gi Uptown Kota Damansara..balik nak dekat kul 2 pagi gak arr..Perghhh, ngantoks bangat...tapi sempat capai selai baju ngan sluar...heheh

so kitorang pon plan nak gi Zoo tghari dalam kul 12..ajak la adik ipar aku yg kecik 2 orang tuh cos diorang pon sibuk nak ikut..hehehe...aku ne da macam mak la plak makesure diorang pakai baju elok, pakai cap kang panas, bawak pampers la..hahaha..
pastu abang lak cakap die xtau nak gi sane cmne...ah Sudah..masak kari arr camne...
then aku pon mengambil inisitif tepon la opismate aku tanyer..xtau la abg ikut jalan mane, then sampai jugak cos die kate ikut jalan mase die study lu..seb baik xterus pi batu Caves,kang sambut WELWEL la plak...dah la ari panas lak tuh..so aku pon beli arr topi n kipas...








ne la topi yang aku beli..ala tepi pantai










kipas bunga2..panas tau kat zoo...








pakej lengkap untuk berjalan kat zoo..

















aper pon..thanx my dear hubby cos sudi bawak wife tercinta ne berjalan2 ..almaklumla lame xgi jenjalan..asik memerap kat umah je..LOVE UUU...


4 lovey dovey:

nmmy84 said... [Reply]

waaa bestnye.kecik2 slu jln kat zoo.bile besar, lalu jer.hee :))

shinnaz said... [Reply]

wahh..dating kt zoo..:p

baBe_ieza said... [Reply]

tu la wadah, da lame xgi kan..

baBe_ieza said... [Reply]

ye la shinaz, nti bby kiter tau la zoo tu ade binatang aper..hahaha

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥