Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, February 5, 2009

Power Rangers?Lone Rangers?

alkisah, malam tadi aku nak makan..tapi aku malas nak masak..tapi disebabkan perot ne lapo sangat2..terpaksa gak la aku masak walaupun x larat nak bau masak2 neh..ermmmm, nak jadi cerita paling senang nak masak NASI GORENG je lah...
Start aku nak tumis je, aku da rase lain macam..xtahan gler..ape lagi start la loya tekak aku ne..ape lagi berkejar la aku mencari sinki...xtahan gler...nak suh laki aku tolong masak, die lak sibuk nak tengok berita kat TV...
nak tau aku wat aper?hahahah..aku pon masuk bilik amik sapu tangan ...ape lagi aku ikat la sapu tangan tu bagi tutup idung ngan mulut (ala macam pencuri tuh)..hubby aku punya la bantai gelak tengok aku pakai camtuh..die siap panggil aku Power Rangers ke Lone Rangers....hahahah..aku pon ikut gelak la..aku cakap la aku xtahan ngan bau tuh,lantak arr die nak cakap aper...ceh..sanggup die gelakkan aku...tp akhirnya dapat gak aku makan...

8 lovey dovey:

shinnaz said... [Reply]

haha...gile la ko nie..aku dapat bayangkan..haha...

baBe_ieza said... [Reply]

hahaha..dah tu nak wat cmne..xbole nak bau..laki aku tu pon satu bukan nak tolong...

::c i k d e a n y:: said... [Reply]

hikhik..lawak la...adoiii..mcm2 la kak ieza nih...

baBe_ieza said... [Reply]

nti korang jadi macam akak ne, korang tau la macam ne rasenyer jadi ibu mengandung ne tau...lagi terok korang nti..ahaks!

ummiaqeef said... [Reply]

suruh la dier masak cam laki shinnaz tu..ehehehe..sejuk perut ko mengandung nti..ehehehe..

baBe_ieza said... [Reply]

husband shinaz pandai masak..husband aku mane reti weh...

nmmy84 said... [Reply]

wa, tenat ni iza.mane jumpa blog wdh??best tak preggy eh.hihi

baBe_ieza said... [Reply]

heheheh..dulu kan wadah penah bagi iza website mase iza nak tgk video nikah tuh...memg pon wadah , terok tol mase preggy neh..seme xtahan xlarat...contohnya macam dalam citer tu la..hahaha

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥