Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, March 24, 2009

1st Award




The rules:
*Place the award logo on your blog.
*Nominate 10 other blogs which show “Attitude and/or Gratitude”
*Link to the nominees on your blog post.
*Comment on their blog that you have nominated them.
*Share the love and link to the person who nominated you.

Actually aku xtau pon pasal award ne...This is my 1st award yang didatangkan khas dari Ummi Aqeef ... Aku ne baru je nak mengikuti perkembangan forum di susuibu.com.. tu pon disebabkan ummi aqeef tu yg gitau, kalo x, aku xtau..maklumla aku ne mommy to be...tapi at least forum ne banyak la bg input kat aku..nti bler dah ade baby leh la praktikkan....

camne eyh nak kene nominate lg neh?...kat sape aku nak bagi award neh?dengan sukacitanya ku serahkan award ini kepada mrs.kay, nadirah, wadah,shinnaz (dah kene nominate ngan ummi aqeef) .nampaknya xcukup la 10 orang..so yg dah kene nominate tu tolong la amik award ne yer..ngeee~~~~

2 lovey dovey:

MRS. K said... [Reply]

huahuahuaua..
kite dpt award ke?
TQ
TQ

baBe_ieza said... [Reply]

dapat la jugak..hehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥