Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, March 24, 2009

My Buddy...


Sweet..Cumels..Baik Hati...dats my buddy Shazlina a.k.a EYna

Juz for my best buddy..kalo korang nak tau, aku kawan ngan die since dalam MYsPace lg..tp kitorang xpenah pon meet Up..ntah macam mane aku leh berkawan rapat ngan eyna neh, yela juz chatting n fon je...


tapi die memg best, cool gler...sonok sgt dapat kawan ngan die...nak dijadikan citer aku dapat wedding card die last few weeks..da nak kawen rupernyer die..


Wedding die ari ahad lepas tapi aku xdapat nak attend wedding tuh cos aku pon xbaper chat on dat day...aku memg xcited sgt nak jumper eyna ne, tp xdapat..sorry gurl, i can't make it..tapi i wish u happy ...selamat pengantin baru, dear...nti aku upload pic kawen die...xsabar nak tgk...

2 lovey dovey:

shinnaz said... [Reply]

ceh..!!hari tu beria nk pegi taw..
bile nk amik ko punyr wrapping paper nie..:0

baBe_ieza said... [Reply]

ye la nti aku amik la..cittt..abes tu keadaan xmengizinkan..cane nak gi..nti ko rase jugak...hehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥