Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, May 6, 2009

Award & Tag

kali ne dapat award dari IbuHaikal dan Ummiaqeef...

AWARD FRIENDSHIP

Peraturan nak jawab tag :

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
sila lah copy awad ini-


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Dapat award ne dari Cik Rozi n Cik Ena...

Cik Rozi adalah opis mate aku kat MOT, 1 bahagian juga...
aku tumpang die gi keje ari2..hehehee..ummi kepada aqeef irfan yg cumel cam bby gurl..hehehe..jgn marah

Cik Ena pule adalah wife kepada opis mate aku Mat Nor yang giler2..keje kat DCA..ibu kepada haikal yang cumel...


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
  1. merupakan anak sulung kepada En. Mustafa dan Pn. Rahizam
  2. telah berkahwin dgn en Hairul Amry dan sedang hamil baby sulung
  3. sungguh sensitif, mudah mengeluarkan air mata duyung dan cepat merajuk
  4. suke mengahabiskan duit biler shopping, xnak shopping pon abes gak duit
  5. mudah berkawan ngan orang, malu cket je
  6. baru sahaja memiliki honda EG 8 Ferio
  7. boleh menjadi pendengar yang setia
  8. manja cket, cute
  9. seorang yang pemaaf
  10. cube untuk mendapatkan apa yang dihajati
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

- umie -
- ayudear -
- wadah -
- cujen -
- farain -
- mamahajar -

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!
Tak perlu la yer..



AWARD DURIAN




time kaceh ibuhaikal dan kak mel yang cumel sebab bagi kiter durian ne..bestnyer kalo dapat makan..yummy...

*takmo bg sesape la durian ni*

7 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

pesal sumer org tiru idea aku ni..

shinnaz said... [Reply]

aku tak..tak..tak..:p

ibuhaikal said... [Reply]

ummiaqeef: tu buka tiru la nie kongsi idea...

kan "kita kawan2 tak mau lawan"...

baBe_ieza said... [Reply]

hahaha..betul2...

umie said... [Reply]

iza..umie dah jawab dah

ummiaqeef said... [Reply]

ala..aku tau korang copy paste dr statement aku kan,,penat tu aku pk..hampeh tul..

baBe_ieza said... [Reply]

hahaha..aku da ubah cket..ala pe salahnyer kongsi2...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥