Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, June 4, 2009

citer dah basi


salam buat kengkawan seme..
sebenarnye kan citer dari last week lg..
tapi kerana kesibukan aku di opis,
xdapat la nak update citer pasal ne...
alkisahnya pagi tu mase aku datang keje xde aper atas meja aku..(xtau ari aper)
pastu aku terus la pi makan ngan cik rozi di pantry..
pastu da abes makan tgk ade hamper kat atas meja..
aku pon jadi konpius sape la yg baik hati bagi hamper kat aku ne
nak kate aku da nak bersalin, blom lg..hahaha
pastu xde tulis nama pengirim, juz ade signature je..
tp tgk pada signature tu cam leh agak arr..
aku biarkan je la dan menayangkan hamperku..hehehe
sampai la 1 mase tu, officer aku (Mr.S) tego tanyer da dapat ke blom?
aku pon gelak je la sebab xsangka die bagi..terus aku cakap thanx...
punyer gelabah mase tu xtau sape bg...heheheh..aneway Thanx to Mr. S ...
really appreciate that...


13 lovey dovey:

aRe_uDear said... [Reply]

huhuu dapat hamper tuk baby lagi.. x lame lagi nak kuar baby misti best kan2..

MRS. K said... [Reply]

takpe..takpe.. save bajet..
tapi....
kenapa pink???
baby girl eh..
hehehehe..
ngeh..ngeh...

ummiaqeef said... [Reply]

tekaan aku betul beb..huhu

dibiuscinta said... [Reply]

wah cepatnye rezeki baby..
tak kuar lg tu..da kuar bpe byk lak dpt ek..ehehe..
ble due iza?

busyuksayang said... [Reply]

sape mr. s tue??? comelnya...mesti tak sabar si comel mama nak kuar kan...

baBe_ieza said... [Reply]

ayu:tu la baby lum kuar da dapat hamper..rezeki ..

mrs.k:insyaallah baby gurl..heheh

ummiaqeef: yela ko kan tau sign die..

dibiuscinta:baru je dapat, kiter due mid august..

kakjue:Mr.S tu adalah Mr.Siva..hehehe..mesti baby suker dapat present..kiki

ibuhaikal said... [Reply]

amboiii...mama...cepatnya dapat present...takpe2 rezeki...simpan bebaik..

p/s:kalau betul dapat bby gurl alhamdulillah..baju bby gurl banyak comey2 lagi..gerammm...

nAdiRah said... [Reply]

wowwww!!! belom kuar sudah dpt hadiah. seronokknyeee baby... melompat2 dia kat dalam perut tak sabar nak kuar. hehehe...

baBe_ieza said... [Reply]

ibuhaikal:insyaallah kak ade rezeki...

nad:rezeki baby..suker dapat adiah tu xsabar nak kaur..haha

Baby Tiger said... [Reply]

ieza, bila due? btw, kita link blog ek... :)

baBe_ieza said... [Reply]

iza due bulan 8 ne...hehee

.:iZ-AnN (",):. said... [Reply]

wah...tak lama lagi kan...ngeri lak akak bila ingat bersalinkan dak irfan ritu...kompen takmo ngandung dah...hahaha...

baBe_ieza said... [Reply]

uits akak, selamat datang ke blog iza yer..
jgn la ckp camtuh, takutkan iza je tau...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥