Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, June 2, 2009

Warehouse Sale Poney

actually citer ne dari minggu lepas lagi..
tapi aku xsempat nak update dalam blog kesayanganku ne..
alkisahnyer aku dapat la tau ade warehouse sale Poney kat South City Plaza starting 28 Mei - 1 June 2009..
aku pon cakap la ngan hubby darling nak gi tgk sale tuh hari Khamis memandangkan minggu ne kami akan sibuk dengan kenduri dan majlis pertunangan adik aku kat Perak...
so dengan xcitednya kami pon pegi...ye la nak cari baju n barang2 utk baby kami...
sampai je kat sana, alangkah hampenyer sebab baju utk baby xbanyak pon..
lebey kepada baju utk kanak2 yang berumur 7 tahun ke atas...
tapi aku masuk jugakla tengok2 baju2 yang ada..
dalam pikiran aku, mesti la diorang xkuarkan abes stok baju2 tu kan sebab hari tu baru hari pertama...sale tu kan berlangsung sampai hari ISnin..so xdapat la nak tgk lagi kan..
so aku pon balik , then decide terus ke Bangi...
seb baik kat BAngi ade Kedai Manjaku...dan kebetulan mase tu tgh ade sale..
dan aku pon memborong la ape yg patut...pening pala aku ..
ape pon aku cume membeli barang2 yang penting aje memandangkan nak beli baju xtau lg jantina baby mase tuh..heheheh...
tapi geram sangat tengok baju baby gurl yang comey n cute tuh..
balik je dari Bangi, aku kepenatan dan terus tertido ngan barang2 tuh..hahaha..

5 lovey dovey:

ibuhaikal said... [Reply]

haah...baju tuk newborn tak de kat situ..yang banyak dari umur 6bln ke atas la cayang...sian dia penat je g..tak pe pasnie leh ar join the team g shopping baju bby kalau ada sale lagi...

ummiaqeef said... [Reply]

geram tgk baju baby...lg2 baju baby gurl..erm..bestnye...

baBe_ieza said... [Reply]

ibuhaikal:tau xper..tp seb baik la abg kiter xbising pon...

ummiaqeef:comel kan baju baby gurl..so cuteeee!!!pinky2...

shinnaz said... [Reply]

ummiaqeef : kalo geram bagi la aqeef adik pempuan..hehe..

baBe_ieza said... [Reply]

shinaz. nti kitorang plan utk second baby sesame..leh beranak sesame..hahaha

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥