Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, June 2, 2009

Gumuks nyer....

lame dah tak mengapdate blog ne...bese la time rajin nak buat, PC hang la..intenet prob la..
so biler da jadi macam tuh, langsung jadi kemalasan nak mengapdate...
ne baru la merajinkan jugak diri ini..
smlm(1 Jun 2009) aku, hubby n family berkumpul di KLIA..
tujuannya adalah untuk menghantar nenek n cousin aku yang akan mengerjakan umrah di Mekah selama 2 minggu...
cousin aku ne menemankan nenek aku sementara tgh cuti sekolah ne kan..
so malam tu aku mensuggestkan nenek, cousin aku n mak die tido je kat umah aku memandangkan perjalanan ke KLIA dari rumah aku lg dekat...
so pagi tu senang la nak gi kan...
tapi xdapat nak tunggu sampai nenek naik flight sebab flight ke sane pukul 2.40 petang..
jadi aku pon cakap ngan hubby, aku kene masuk keje kul 11 tuh..
sambil tu aku sempat snap gambar kat luar KLIA tuh..hasilnya dapat tgk kegemukan aku..
almaklum la aku da mengandung 7 bulan..bulat je aku skang ne...hehehe..

hasil snap oleh hubby

aku n ibu mengandung (wife cousin hubby), kat kebun cili
baru abes kenduri time neh..


12 lovey dovey:

aRe_uDear said... [Reply]

adeiii bukan gemuk laa laling tapi tomeyy hahaaa

baBe_ieza said... [Reply]

hahaha..tapi terserlah kegemukan tuh..

nmmy84 said... [Reply]

amik berkat perut iza.amin.hehe

dibiuscinta said... [Reply]

ish tak comei skit utk kebaikan baby kan...

ibuhaikal said... [Reply]

tak pe la iza gumuk kejap je pasnie pantang la dengan jayanya insyallah iza akan mendapat hasilnya...chaaaayoookkkk...

p/s: gumuk untuk bby..kalau kurus cam mane nak bawak perut yang bertambah besar tu cayang..pedulikan ape orang nak kata..:p

ummiaqeef said... [Reply]

kat kebun cili sape ko posing ni? hubby ko ke? ala..gemuk2 mase preggy biase la tu..nti dah abis pantang msti kurus balik..hehehe..

baBe_ieza said... [Reply]

nmmy84:hehehe..mudah2an ye wadah..

dibiuscinta:iza, pasne kamu pulak...

ibuhaikal:insyaalah, iza akan sahut cabaran ne..hahaha

ummiaqeef:kat kebun cili depan umah MIL..cousin die punyer..tu bini die la..kurus cam ko balik eyh..hehhee

ummiaqeef said... [Reply]

hahaha...aku kurus ke? tq..tq..

ibuhaikal said... [Reply]

si rozi ngadung pun mane nampak naik sangat badan dia..tu yang dia berjaya mendapat badan yang kurus gitu...tahniah ar rozi berjaya menguruskan badan..

huuuhuuuhuuu...akak berjaya hanya 2bln je mendapat berat yang sedap mata memandang lepas naik keje badan pun terus naik balik..huuuu tak leh nak buat ape dah..

baBe_ieza said... [Reply]

hehehe..aku juga akan berusaha utk kurus nti..

busyuksayang said... [Reply]

bulat tapi comel...muahsss

baBe_ieza said... [Reply]

hehehe..thanx kak jue

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥