Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, June 11, 2009

xlarat dah..

aku dah pon 7 bulan ...
sehingga kini, aku terus kuat utk menghadapi segala dugaan..
Tapi, sejak beberapa hari ini, aku rase cepat letih..
cepat penat...pergerakan aku pon da jadi lambat..
termengah-mengah biler berjalan n naik tangga...
baru aku tau begitu payahnyer mengandung..apetah lagi membesarkan...
ape pon aku akan terus kuat demi baby dalam kandunganku..

13 lovey dovey:

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply]

alahaii dik...baru 7 bulan tu...ni waktu berjaga2...7 bulan bb leh lahir tau...pepun all da best ye...tak lama jek lagi nak nengok penghuni lam peyut tu...hehehe...

ummiaqeef said... [Reply]

hahaha..aku yg tgk ni pun rase cam nak tolong tarik je iza ni bile time naik bukit or tangga..alalalala..sabar ye..kuatkan semangat..chaiyok!

baBe_ieza said... [Reply]

hehehe..kak..tu la agaknyer die pon tgh tgu biler nak kuar..

rozi:ko kene tolong aku la, aku jalan lmbt..hahaha..xpon ko kene tolak aku pakai kerusi roda

busyuksayang said... [Reply]

sabar ya dik...tak lama dah tue...2 bln jer lg...bykkan rehat & kuatkan semangat...doa yg terbaik utk kamu & baby ya...:D

baBe_ieza said... [Reply]

thanx kak jue..utk kamu juger...

Mrs. Hakim said... [Reply]

iza,2 bln je lagi..chaiyo..chaiyo.. kenkadang kak mel tertanya² jugak cemana agaknye rasa dlm perutkan bila ada muatan sebegitu..sungguh hebat ciptaanNYA..

dibiuscinta said... [Reply]

terus tabah dan kuat ye iza...tak sabar nak tgk baby kuar..mesti comel mcm mak die..:)

baBe_ieza said... [Reply]

kak mel:tu la kan?camne die leh uk dalam perut kiter..n kiter yang membawak die?

iza:thanx yer, nti giliran kau pulak..aku pon xsabar nk tgu die kuar..

ibuhaikal said... [Reply]

sabar yea cayang...2 bulan je lagi..akak doakan iza kuat untuk membawa muatan yang bertambah2 setiap ari itu...chaakkkyoookkk cayang ku..

baBe_ieza said... [Reply]

hehhee..klakak lak biler akak kate muatan yang bertambah..hahah..tu la xlarat nk bawak muatan ne..

ibuhaikal said... [Reply]

kelakar yea...saje nak uat ieza gelak sesorang..heeheee

kuat semangat yea dikk..

OM & KAY FAMILY said... [Reply]

Alhamdulillah ada juga bakal ibu yang berhati waja, tahan menghadapi cabaran dan sabar menanti saat-saat indah bergelar ibu. Akak sentiasa doakan kau tabah melaluinya hingga ke saat-saat melahirkan. Semuga ALLAH sentiasa melindungimu dan selamat melahirkannya.

baBe_ieza said... [Reply]

kak kay:time kaseh ye...kene kuat jugak ...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥