Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, June 15, 2009

Keliru Aku...

Blog,

aku keliru skang ne..
last month aku ade apply utk kursus yang dianjurkan oleh Opis aku..
suppose kursus tu akan diadakan pada 29 Jun - Julai 2009.
Aku xsure aku dapat ke x kursus tu mase aku apply..
then kebetulan mase aku apply, kira ade la orang nk replace tempat aku..
tapi xdisangka pulak tiber2 jiran belakang aku kat opis ne dah dapat bertukar..
so seme kerja berpindah kepada aku..
then tadi biler aku bukak email, permohonan aku utk kursus dah diterima..
so aku terpilih utk gi kursus tuh..
tapi hati aku cam berat lak nak pergi, tambahan lagi kursus tu pada hari bekerja..
kursus tu plak kat Corus Paradise Hotel Port Dickson..
ari tu mase apply xtanyer pon kat hubby..
then biler bagitau die, die igtkan kursus tu ari cuti..so die leh la follow aku..
tadi aku call, bgtau kursus tu pada hari bekerja..then dekat PD lak tu
hubby cakap xpayahla pergi memandangkan kawan2 rapat aku pon xsertai kursus ne..
so aku skang ne confuse samada nak gi ke x?
sebabnya aku pon pk ngan keadaan aku ne skang, xlarat jugak nak gi kursus..
tambahan lagi hubby xikut same kan..
kot ape2 jadi kang susah pulak...
kalo aku tolak kursus ne , maknenyer aku xdela kursus utk tahun ne..
macam mane ne?nak dengar cakap hubby ke x?
adoiii...nk gi tp cam da xlarat je skang ne...



12 lovey dovey:

.:Iz-AnN (",):. said... [Reply]

senang citer tak yah p...akak ni pun tahun ni satu kursus pun lum p...heheh...

baBe_ieza said... [Reply]

tu la rasenyer kene tolak gak kursus ne..huwaa..

busyuksayang said... [Reply]

iza, better awak rest jer...mcm k.jue nie, mmg tak gi lagi satu kursus pun...lantak la...hahaha!!!

umie said... [Reply]

kesiannya iza..kalu dah kawin ni byk benda nak kena korban kan jugak..dengar je la ckp suami dan memandangkan iza dah pun xlarat..lama dah umie x jumpa iza kat kafe kan..hhehehe

baBe_ieza said... [Reply]

kak jue:iza rase pon nak rest je..tgu je lain tahun..hahaha

umie:tu la umie, hubby risau kan,iza lak xleh kalo die xde skali ngan iza..skang ne turun pg2 g cafe...tghari makan kt bawah..

ummiaqeef said... [Reply]

erm..mmg ar dgn keadaan ko skang ni ngan laki ko pun berat nak lepaskan..so,aku suggest baik xyah g..aku pun skang ni susah nak g kursus sbb aqeef kecik agi arr..xpe je x g kursus tu..

p/s : len kali leh le g di masa akan dtg..huhu..

baBe_ieza said... [Reply]

ummiaqeef:baiklah, aku akan menuruti nasihat kalian...

shinnaz said... [Reply]

takyah pegi..xper sekali sekala takde kursus..haha..aku yg g kursus ni pun nk balik..!!uwwwaaa

dibiuscinta said... [Reply]

tak yah poie..donga kato husband yo..huhuhu

baBe_ieza said... [Reply]

shinaz:hahaha cepatla balik shinaz..rindu kat nko..

iza:eden donga la ne cakap husband..

ibuhaikal said... [Reply]

ieza dengar cakap hubby mu...
akak pun 1 kursus pun tak g lagi nie..nie dah bulan 6 nak masuk bulan 7...adoiiii...

p/s:ieza kan leh mengikuti kursus yang kat opis tu..tu pun kira gak kan..abg akak dah terlebih2 dah kursus dia..jelous tulll..

baBe_ieza said... [Reply]

tu la die xbagi gi jauh2 skang ne..hehehe

nak ikut kursus kat opis ne, ntah kursus ape yg ade kak..xper iza tgu lain tahun...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥