Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, January 6, 2010

So Sweeeet!!!!

nak citer kat cne..
satu citer lucu..
ne tentang anak ummiaqeef si aqeef irfan tuh..
nak jadikan citer ne mase ari senin ari tuh...
aku n ummiaqeef skang ne dah masuk WP 3, so kitorang akan amik anak dalam kul 6 lebey..
ari senin tuh, aku balik umah lu cos beli barang kat " kedai dah ade barang "..
cos ari tu pose, so balik anta barang baru nk amik auni..
biler smpi umah cik hubby dah balik..
so aku pon terus gi umah bby sitter nk amik auni..
smpi je kat umah bby sitter, tinggal auni n aqeef je..
ummiaqeef dah siap kemas seme barang n nk kuar dari umah tuh..
aku yg baru masuk ne terus arr kemas barang auni...
tgh duk kemas2 barang2 auni masuk beg, si aqeef tu nanges2 kat pintu...
aku tanyer arr ummiaqeef naper si aqeef nanges padahal ummi die dah ade kat luar nk ajak balik..
aqeef siap tolak pintu tu nanges2..
pastu ummiaqeef ckp aqeef tunggu kitowang..
hahaha..baru aku tau rupe2 nyer si aqeef tunggu auni n aku..hehhe..selalu balik sesame..hehhehe
aku pon cepat2 la amik auni n kuar..pastu baru aqeef diam sengih2...
hehehe..xsangka anak bujang ummiaqeef ne ade perasaan jugak..hehehe
balik tu citer kat cik hubby, die usik anak aku kate ade affair ngan aqeef..hehhe
mungkinkah kami akan berbesan?hahahhaa..
So sweeet diorang ne..ye la asik diorang je lambat balik..hehheeh

4 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

hehe..x sangka aku aqeef baik hati nak tunggu korang..haha..bagus²,si auni kan suke sengih je..x sabar nak tggu diorg besar dan pandai ckp..ape ntah diorg borak ek..hehe..

p/s : x pernak tangkap gambo aqeef n auni ek..anak i tu susah la nak suh amik gambo..nti la ade kesempatan ek..

mama_auni said... [Reply]

tu lah nti kiter tgkp gambar dorang berdua biler auni dah besar sket

sujaihah said... [Reply]

heheh..amboi aqeef dah ader ciri2 keromantika diamo...

Baby Tiger said... [Reply]

wah anak rozie dah pandai ngorat!

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥