Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, October 6, 2010

berita gembira..teruja?hepy?

ingat x enteri saya kat SINI?
jadi saya ingin jelaskan sebabnyer di sini...
jeng jeng jeng...
*


*


*


*




*


*


*


*




ye ..double line kat situ..nmpk kan...




wehuwww..ngan terketar² saye mengumumkan saya pregnant kedua kali...


saya dah memboolat di situ..saya adalah pregnant 4 bulan sekang ne...
ye sudah lame saya rahsiakan..pada yg tau, tau la kan..
pada yg xtau saye bgtau ne..hehehe
okeh saya tau Auni masih kecil wpon die sudah nk masuk 1tahun 2 bulan...
saya jugak tau nasihat doc adelah spy saya gab 2 taun memandangkan 1st baby adelah czer..
tp apekan daya..saya xmampu menghalang takdir..
saya dikurniakan rezeki yang kedua...saya terima dengan redha..
wpon pada mulanya saya dapat tau saya menangis² dan terkejut langsung marah pada cik somi..heheh..tp ade hikmah sebaliknya..insyaAllah..
saya pon dah berjumpe dengan doc dan doc sahkan saya tidak ade masalah utk hamil memandangkan sudah melepasi 6 bulan, cume kene lebey berhati²..ye la sbb die kate xkan saya nk buang pulak kan, kat luar tu ramai lg menanti...
ape pon saya bersyukur....
anak itu adelah rezeki utk kami...
saya bersyukur kerana saya tidak mempunyai masalah utk mempunyai cahaya mata wpon di luar masih ramai yg mencuba utk mendapatkan anak..
hum..kalo ikut due..saya akan bersalin pada bulan Mac taun depan..huhu..
saya n cik somi mengharapkan "biru" atau boboy utk kali ne..
tp xkisah la kalo dapat "pinky" atau gegel sekali lg..hehehe...
doakan kesihatan saya yek...




16 lovey dovey:

MRS. K said... [Reply]

tahniah yang! take care!

mama_auni said... [Reply]

@MRS. K

tengkiu dear..bler nk ikut jejak langkah ...

umie said... [Reply]

wah..tahniah2..syg beno umie x rasa perut nya time jumpa tu..kalu tau dah usap dah..kasi lekat kat umie lak lepas ni..hhehe...

ummiaqeef said... [Reply]

finally,sudah announce yek..hehehe
p/s : semoga dimudahkan segala urusan...doakan aku juga ye..ekekekeke..

mama_auni said... [Reply]

@umie

heheh xper la, rezeki umie lenkali..insyaallah..

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

hehehe...ko taun depan kan...pas aku naik ..awal taun depan leh la proses..hehee

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

congrats ygn keberapa kalinya. haha. ada hikmah dia cepat tuh..kalau boleh sila buat setahun sekali. pastu dah cukup ko rest lah. haha. ok tak idea aku? hehe. jaga sekali je.

Ieda Al-Habsyi said... [Reply]

tahniah, jaga diri, kandungan masih muda :)

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

gile ko setahun sekali..hahaha...penat aku...tgu pasne aku rehat baper tahun..

mama_auni said... [Reply]

@Ieda Al-Habsyi

thanx ieda..i will

mamamarissa said... [Reply]

wah!!! berita gembira nie...happy for u dear...congrats & take care ya *hugs*

mama_auni said... [Reply]

@mamamarissa

thans kak jue..hugs jugak..

farain said... [Reply]

ye ke ieza...
congrats dear!!

mama_auni said... [Reply]

@farain

yup fara, tengkiu..ko jaga diri tau..

nmmy84 said... [Reply]

tahniah iza!pantang nt hantar auni wdh nak pinjam.hehe

mama_auni said... [Reply]

@nmmy84

heheh tengkiu..boleh jek...kene umpan die arr...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥